Luc Appermont en Bart Kaëll gaan samen op theatertournee

Luc Appermont (67) en zijn partner Bart Kaëll (56) gaan volgend najaar samen op theatertournee. Dat hebben ze gezegd op de regionale zender TV Limburg. "Luc zal babbelen en ik zal zingen", aldus Kaëll.
Luc Appermont en Bart Kaëll in het Eén-programma "Het huis".

"Ik denk dat het een hele mooie synergie kan zijn op het podium", zegt Kaëll in het interview, dat morgen wordt uitgezonden. "We hebben allebei al een rijk verleden. Er valt dus wel iets te vertellen en te zingen."

Er wordt nog volop gewerkt aan de show, die liedjes, anekdotes en persoonlijke verhalen zal bevatten.

"Het moet vooral een warme en eerlijke avond worden", zegt Appermont in Het Laatste Nieuws. "Met ernstige verhalen, zoals over de dementie van mijn ouders, maar ook over hoe wij elkaar hebben leren kennen. Dat lag lang moeilijk, maar we gaan over alles open en eerlijk zijn. We hebben allebei het gevoel dat het nu kan en dat de tijd er rijp voor is."