Steven Van Herreweghe gaat weg bij Woestijnvis

Televisiemaker Steven Van Herreweghe vertrekt bij het productiehuis Woestijnvis. Dat heeft hij aangekondigd in het magazine "Glammertime" op Vier.

"Het is tijd voor iets nieuws", aldus Van Herreweghe (38) in "Glammertime". De wegen van Woestijnvis en de presentator zouden scheiden in goeie onderlinge verstandhouding. Wat de presentator precies zal doen, is niet duidelijk. Hij bekijkt naar verluidt alle opties. 

Van Herreweghe begon zijn carrière bij de VRT, waar hij eerst bij Ketnet en vervolgens bij Studio Brussel aan de slag was. In 2007 won hij "De slimste mens ter wereld", waarna hij overstapte naar Woestijnvis. Zijn eerste tv-programma "De jaren stillekes", toen nog op Eén, was een groot succes.

Van Herreweghe stapte enkele jaren later samen met Woestijnvis over naar Vier, waar hij onder meer "Rasters", "De pappenheimers" en "Het beste moet nog komen" presenteerde. Bij Vier bleven de grote kijkcijfersuccessen echter uit. De zender laat weten dat het voorlopig geen nieuw seizoen van "De pappenheimers" plant.