Twee zwaargewonden bij ongeval met spookrijder

In Turnhout-West zijn twee mensen zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een spookrijder. Een auto met Nederlandse nummerplaat reed de oprit van de E34 op in de verkeerde richting en kon een aankomend voertuig op cruise control niet ontwijken.

Omstreeks 13 uur reed een auto met Nederlandse nummerplaat de oprit van de E34 in Turnhout-West op in de richting van Nederland. Op het einde van de oprit reed de bestuurster plots richting Antwerpen. Een andere bestuurder, die op cruise control 120 km/u reed, kon een aanrijding niet meer vermijden.

De twee inzittenden in de Nederlandse auto zijn daarbij gewond geraakt. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder en inzittende van de aanrijdende auto bleven ongedeerd. Door het ongeval was de linkerrijstrook van de E34 een tijdlang versperd, met file tot gevolg.