"Chewbacca-Mom" laat moment van glorie vereeuwigen

Candace Payne, wereldwijd bekend als "Chewbacca-Mom" na een aanstekelijk filmpje met een Star Warsmasker, heeft haar band met de figuur vereeuwigd ... in een tattoo. "Sinds deze zomer betekent deze kleine man zo veel voor mij. Ik moest dit wel doen", schrijft ze op Facebook.

Wereldwijd bekend worden met een filmpje waarin je luidkeels lacht: je moet het maar doen. Het overkwam Candice Payne, die zichzelf filmde terwijl ze in haar wagen een cadeau voor zichzelf uittest: een gloednieuw masker van Star Warspersonage Chewbacca. Dat op de koop toe zelf ook geluiden maakt, wat bij de enthousiaste vrouw een hilarische reactie uitlokt, die online maar liefst 160 miljoen keer werd bekeken. Een record voor een Facebook Live-filmpje, wat haar een uitnodiging op het hoofdkantoor van Facebook opleverde.

Tijd voor een nieuwe stap: Payne heeft haar voorliefde voor het harige figuurtje deze week omgezet in een tattoo, die ze zelf ontworpen heeft. "Ik moest dit wel doen! Sinds de zomer is hij zo veel voor mij gaan betekenen. Ik zou hem niet liever kunnen zien", schrijft ze op Facebook. "Hoe schattig is hij ook?! Met die lach en die ogen", aldus "Chewbacca-Mom".