Voorlopig laatste "Sorry voor alles" eindigt met droomreis voor "de Madonna van Nijlen"

De voorlopig laatste aflevering van het eerste seizoen van het succesprogramma "Sorry voor alles" is geëindigd met de hoofdprijs voor de 45-jarige Els uit Nijlen. De nietsvermoedende bankbediende gaf geen krimp toen ze de voorbije maanden geconfronteerd werd met bizarre maaltijden op restaurant, heel veel toevallige en ongewone lifters tegenkwam of uitgeroepen werd tot winnaar van het niet-bestaande kampioenschap Mindgamen.

De complotgenoten van Els: haar beste vriendin en nichtje Petra, haar man Eric en zoon Youri en haar baas Gert speelden het spel schitterend mee. Ook Els zelf toonde zich bij in alle vreemde omstandigheden van haar meest genereuze kant.

Na een meet-and-greet in met presentator en stand-upcomedian Adriaan Van den Hoof, stuurde ze hem zelfs zonder verpinken een filmpje waarin ze Madonna imiteerde.

Els haalde onder meer een hele partij bordspellen, een schilderbeurt voor het huis en een diner in een sterrenrestaurant binnen en won in de finaleronde met nog 2 resterende seconden haar droomreis naar Rusland.

Met "de Madonna uit Nijlen" is de eerste serie van het bijzonder succesvolle Eén-programma afgerond. Sommige kranten kopten de voorbije dagen dat er al zeker een tweede serie komt. VRT-woordvoerder Hans Van Goethem wou hierop niet officieel reageren, maar voegde daar wel "blijf toch maar op je hoede" aan toe.

© VRT Lies Willaert