Bruidsmeisjes schrikken door aanstormende wagen

Tijdens de fotosessie op het huwelijk van Peter Saab en Leah Juliana uit Alabama, VS, moesten op een gegeven moment alle bruidsmeisjes en bruidsjonkers op de foto. Daarvoor moest de fotografe van dienst, Leslie Hollingsworth, heel wat stappen achteruitzetten. Zo kwam ze op de openbare weg terecht. Toen een auto met hoge snelheid aangereden kwam, schrokken vooral de bruidsmeisjes. Dat leverde dan een verrassende foto op.

Hollingsworth op nieuwswebsite Today: "Die wagen kwam duidelijk te hard aangereden. Dat kon ik opmaken uit de gezichtsuitdrukkingen van degene die verbaasd opkeken. Wat vooral opvallend is, is dat het bruidskoppel zelf niets opgemerkt heeft. Die waren totaal "in the zone". De bruidsjonkers hadden dan weer iets van: "Wat is er nu eigenlijk gebeurd?" Ik werd alvast tijdig verwittigd door de vader van de bruid, die het verkeer in het oog hield."