Turkse stad Antalya opgeschrikt door ontploffing

De Turkse stad Antalya is deze morgen opgeschrikt door een ontploffing. Volgens de krant Hurriyet vond de explosie plaats op het parkeerterrein van de Kamer van Koophandel en Industrie. Volgens de burgemeester van de stad zouden er geen zwaargewonden zijn.

De oorzaak van de ontploffing in nog niet bekend. Burgemeester Menderes Turel verklaarde: "De explosie zou veroorzaakt kunnen zijn door een ongeval. Uit de eerste informatie blijkt dat er geen zwaargewonden of doden zouden zijn".

Beelden tonen dat er op de parking aan de Kamer van Koophandel en Industrie rook uit een voertuig komt. Enkele omliggende auto's raakten beschadigd en verschillende ramen van het gebouw zijn gesprongen door de ontploffing.

In Turkije is men erg op zijn hoede, omdat het land dit jaar al getroffen werd door meerdere aanslagen.