Philippe Geubels wordt vast panellid in Nederlandse "Beste kijkers"

Komiek Philippe Geubels wordt dit seizoen een van de vaste panelleden van de Nederlandse humoristische panelshow "Beste kijkers", op de commerciële zender RTL 4. De Vlaamse komiek is ook bij onze noorderburen steeds meer een bekende figuur.

Geubels was eerder al te gast in het programma. Vanaf dit seizoen, dat morgen van start gaat, zal hij elke week aan tafel aanschuiven.

In "Beste kijkers" test presentator Ruben Nicolai twee teams van bekende mensen in verschillende spelrondes op hun kennis van actuele tv-fragmenten. De Vlaamse versie van het format wordt uitgezonden op VTM en gepresenteerd door Nathalie Meskens.

Geubels is ook in Nederland een bekende naam geworden. Zijn shows als stand-upcomedian trekken er volle zalen.