Drie gewonden bij vechtpartij in asielcentrum Zaventem

Bij een vechtpartij in het asielcentrum van Zaventem zijn deze voormiddag drie personen lichtgewond geraakt. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd door de lokale politie van Zaventem.

De politie is nog op zoek naar verschillende betrokkenen bij de vechtpartij. Volgens de politie kwam het in het asielcentrum aan de Excelsiorlaan omstreeks 11.40 uur tot een confrontatie tussen een groep Afghanen en een groep Palestijnen.

De aanleiding voor de ruzie is nog onduidelijk maar beide groepen gingen op de vuist en daarbij vielen drie lichtgewonden. De lokale politie ging ter plaatse, maar tien vechtersbazen namen daarop de benen. Intussen heeft de politie al zeven van hen kunnen oppakken, maar naar de overige drie wordt nog gezocht.