Johan Verminnen debuteert op Schlagerfestival 2017

Het Schlagerfestival heeft Johan Verminnen en De Romeo's toegevoegd aan de affiche. Voor de 65-jarige Verminnen is het de eerste keer dat hij optreedt op het evenement in de Ethias Arena in Hasselt. Er komt ook een extra show, op zaterdag 1 april.
© BMUSS

"Johan Verminnen is veel meer dan alleen maar kleinkunst, want zijn muziek is doorheen de jaren uitgegroeid tot muzikaal erfgoed. "Mooie dagen", "Laat me nu toch niet alleen", "k Voel me goed" en "In de Rue des Bouchers" zijn klassiekers die meegezongen worden door jong en oud. Net daarom zijn we blij dat we hem konden strikken voor ons festival", zegt mede-organisator Jan Van Esbroeck.

De Romeo's daarentegen zijn vaste klanten op het Schlagerfestival. Ze zijn er voor de 10e keer bij. Met Johan Verminnen, Umberto Tozzi, De Romeo’s, Jo Vally, Sasha & Davy, Yves Segers, Willy Sommers, Matthias Lens, Laura Lynn, The Lynn Sisters en presentator Kürt Rogiers is de affiche van Het Schlagerfestival nu bijna compleet. Er volgt nog één naam, klinkt het bij de organisatie.

Het Schlagerfestival vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart én op zaterdag 1 april in de Ethias Arena in Hasselt.