Jennifer Lopez zingt live in musical op Amerikaanse tv

De Amerikaanse zangeres Jennifer is een van de hoofdrolspelers in de livemusical "Bye bye Birdie" op de zender NBC. NBC heeft eerder al liveversies van "The sound of music" en "Peter Pan" op antenne gebracht.

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft in People Magazine aangekondigd dat ze een van de hoofdrollen gaat vertolken in de liveversie van de musical "Bye bye Birdie" op de Amerikaanse zender NBC.

De 47-jarige Lopez is ook uitvoerend producent van de productie. "Musicals en films waren belangrijk in mijn jeugd en "Bye bye Birdie" was een van mijn favorieten", aldus Lopez. De livemusical zal eind 2017 uitgezonden worden op NBC.

De musical "Bye bye Birdie" werd in 1960 voor het eerst opgevoerd op Broadway in New York. De musical die geïnspireerd is op het verhaal van Elvis Presley was een groot succes. In 1963 werd de musical verfilmd. De voorstelling wordt in de VS dikwijls opgevoerd in scholen.