MNM en Dimitri Vegas and Like Mike bundelen krachten voor MFL

Dimitri Vegas and Like Mike geven samen met MNM een exclusief benefietoptreden in De Shop in Antwerpen voor De Warmste Week van Music For Life. De opbrengst van de show gaat naar Greenpeace.
2015 Getty Images

Peter Van de Veire heeft in zijn ochtendprogramma op MNM aangekondigd dat dj's Dimitri Vegas and Like Mike op 10 november een exclusief optreden geven in De Shop in Antwerpen ten voordele van De Warmste Week van Music For Life.

De opbrengst van het benefietoptreden gaat naar Greenpeace. De luisteraars van MNM kunnen vanaf zaterdag sms'en naar 4342 om een ticket te bemachtigen voor het exclusieve concert.

De liveuitzending van De Warmste Week van Music For Life van Studio Brussel vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 24 december op domein De Schorre in Boom. De eerste actie voor Music For Life vond eind september al plaats. Toen gaf Bastille een concert voor de liefdadigheidsactie.