Radiohead sluit volgend jaar Best Kept Secret af

De Britse rockgroep Radiohead is de eerste naam op de affiche van Best Kept Secret festival 2017. "We kunnen het zelf nog nauwelijks bevatten, maar het is echt waar", meldt de organisator van het festival op het domein van Beekse Bergen in Nederland.

Het zomerfestival Best Kept Secret heeft voor zijn vijfde editie een topper van formaat gestrikt. Radiohead zal komende zomer het festival afsluiten op zondag 18 juni.

"We kunnen het zelf nog nauwelijks bevatten, maar het is echt waar. Radiohead sluit de komende editie van Best Kept Secret af. Radiohead staat al sinds de eerste editie met stip bovenaan op de vele wenslijstjes. We zijn dan ook ontzettend trots en dankbaar dat we die wens kunnen laten uitkomen", melden de organisatoren.

De kaartjes voor Best Kept Secret zullen gegeerd goed zijn. 25.000 festivalgangers zijn welkom op het festival. "Op die manier is er genoeg ruimte op het terrein voor het publiek."

Best Kept Secret vindt volgend jaar plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni. De voorverkoop voor het festival gaat op zaterdag 19 november van start.