Robbie Williams headliner van Werchter Boutique op zaterdag 8 juli

Op zaterdag 8 juli 2017 vindt een nieuwe editie plaats van Werchter Boutique met Robbie Williams als headliner en Erasure als special guest. Williams doet Werchter aan in het kader van zijn "The heavy entertainment show tour 2017", genoemd naar zijn jongste cd. De ticketverkoop voor het festival, waarvoor later nog namen worden bekendgemaakt, gaat op 11 november van start.
Dwimp - Katrin Peeters fotografie

Robbie Williams maakte in de periode 1990-1995 deel uit van de boysband Take That om vervolgens solo te gaan. Sinds het midden van de jaren 90 scoorde hij talloze hits zoals "Angels", "Strong", "She's the one",... Hij deed in het verleden al enkele keren Werchter aan. De laatste keer was in 2015 als headliner van TW Classic.

Werchter Boutique is een avondfestival waar alles draait rond één absolute topnaam. In het verleden waren onder meer Madonna, Prince, Metallica en Muse al van de partij. Vorig jaar was Rihanna aangekondigd voor donderdag 21 juli, maar dat concert werd afgelast omdat de politie die dag maximaal moest ingezet worden voor de nationale feestdag in Brussel. Rihanna trad vervolgens op 18 augustus op tijdens Pukkelpop.

Meest gelezen