Adele troeft One Direction af met bankrekening

De zangeres Adele is de nieuwe nummer een in de lijst van meest vermogende Britse artiesten jonger dan dertig jaar. Met een geschat vermogen van iets meer dan 100 miljoen euro doet ze beter dan Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe en zanger Ed Sheeran.

De heerschappij van de boysband One Direction in de lijst met meest vermogende jonge Britse artiesten is doorbroken. De voorbije drie jaar voerde One Direction de lijst aan met het opgetelde vermogen van de verschillende bandleden. Dit jaar dingen de zangers van de groep individueel mee.

Adele staat op de eerste plaats in de nieuwe lijst van het magazine Heat. Geen enkele Britse artiest heeft volgens het blad een groter vermogen. Adele is goed voor 103 miljoen euro.

De top drie wordt vervolledigd door Daniel Radcliffe (83 miljoen euro) en Ed Sheeran (50 miljoen euro). Zayn Malik van One Direction staat op de vierde plaats met een vermoedelijk vermogen van 42 miljoen euro.

Meest gelezen