H. Essers zoekt 100 nieuwe medewerkers in Wilrijk

Het logistieke dienstverleningsbedrijf H. Essers is voor haar vestiging in Wilrijk op zoek naar 100 nieuwe medewerkers. Het bedrijf maakte de voorbije jaren een belangrijke groei door en dat verliep niet altijd rimpelloos. In Wilrijk en Genk moe(s)ten voor de uitbreiding een stuk bos verdwijnen. Het huidige project staat daar los van, aldus het bedrijf.

De uitbreidingsplannen van H.Essers in Genk - en vooral de goedkeuring ervan door de Vlaamse en lokale overheid - veroorzaakten eerder dit jaar een storm van protest omdat als gevolg daarvan een stuk bos moet wijken.

Ook in Wilrijk werd enkele jaren geleden een groot stuk van het Ferrarisbos gekapt met het oog op een uitbreiding. Maar volgens het bedrijf staat het huidige project daar los van. H. Essers is over dit laatste nog in gesprek met de stad Antwerpen, klinkt het.

Voor de vestiging in Wilrijk is het bedrijf nu vooral op zoek naar warehouse operators, administratief bedienden en leidinggevenden. Die zouden nog dit jaar worden aangenomen om begin volgend jaar de nieuwe activiteiten te kunnen opstarten.

Meest gelezen