Het beste uit "De ideale wereld (goes American)"

Terwijl er in de Verenigde Staten duchtig wordt gestemd, heeft "De ideale wereld" zijn mooiste Amerikaanse jasje aangetrokken. Op het programma onder meer Luc Haekens die een "diepgravende reportage" maakt over de Trump-kiezers en Sociaal Incapabele Michiel die afscheid neemt van "Obamas".

Reporter Luc Haekens is al een tijdje in de Verenigde Staten om er op geheel eigen wijze reportages te maken. In de aflevering vandaag heeft hij het met Trump-kiezers over de rol van de media in deze campagne. Voor heel wat kiezers is het duidelijk: zij waren niet objectief. Maar hoe reageren ze als de reporter vraagt om alvast een reactie te geven op de "overwinning van Trump"?

Wat als u morgenochtend wakker wordt en u niet echt tevreden bent met de nieuwe naam? Dan kan u altijd eens in uw arm knijpen. Of is er misschien wel een toestel dat dat even voor u doet. Uitgevonden door niemand minder dan Didier van de Hobbyhoek.

Een nieuwe president betekent meteen ook het afscheid van een andere. Sociaal Incapabele Michiel blikt tevreden terug op een mooie vriendschap met de toekomstig voormalig president van de Verenigde Staten, Barack Obama.

Meest gelezen