Stevie Wonder: "Stem voor Trump is als mij vragen om te rijden"

De Amerikaanse zanger en muzikant Stevie Wonder heeft aan de vooravond van de presidentsverkiezingen nogmaals zijn steun voor Hillary Clinton uitgesproken. "Stemmen voor Donald Trump is net als mij vragen om met de auto te rijden", zei de blinde zanger.

De blinde Amerikaanse muzikant Stevie Wonder heeft op een opmerkelijke manier zijn steun voor Hillary Clinton uitgesproken. Na een optreden op een meeting voor de Democratische presidentskandidate zei hij dat "voor Donald Trump stemmen net is als hem vragen om met de auto te rijden".

Stevie Wonder heeft zich de voorbije campagne voor de presidentsverkiezingen achter Hillary Clinton geschaard.

Net als veel andere artiesten omschrijft hij de vrouw van voormalig president Bill Clinton als de persoon die geschikt is voor het Witte Huis. "Zij is de persoon die ik als leider van de natie wil", aldus Stevie Wonder.

Meest gelezen