Canadese immigratiewebsite gecrasht

De website van de Canadese immigratiedienst is momenteel niet of nauwelijks toegankelijk. Toeval of niet op een moment dat Donald Trump goed op weg lijkt naar het Witte Huis.

Wie op dit moment wil surfen naar de officiële website "Citizenship and Immigration Canada", is er aan voor de moeite. De website biedt normaal gezien informatie over hoe je naar Canada kan verhuizen en Canadees staatsburger kan worden, maar er is nu al enige tijd een foutmelding te zien.

De oorzaak van die foutmelding is niet duidelijk. Op sociale media wordt evenwel al duchtig gespeculeerd over het feit dat de website misschien wel een overvloed aan bezoekers uit buurland Amerika te verduren krijgt. Heel wat Amerikanen hebben namelijk gedreigd met een verhuizing als Trump president zou worden.

Meest gelezen