Herman Verbruggen is Elvis in musical van Ketnet

"Markske" uit "F.C. De Kampioenen" is samen met Ketnetwrapper Sien Wynants en 24 jonge talenten gecast in de musical "Unidamu". Daarmee is de cast voor de derde musical van Ketnet volledig gekend. De voorstelling gaat in maart in première in Kursaal in Oostende.

Ketnet is klaar met de casting van de derde Ketnetmusical. Herman Verbruggen, Sien Wynants en 24 jonge talenten zullen volgend jaar te zien zijn in "Unidamu". De voorstelling gaat op 1 maand in première in Kursaal in Oostende. Daarna volgen ook voorstellingen in Gent, Hasselt en Antwerpen.

De vorige twee Ketnetmusicals "Kadanza" en "Kadanza together" lokten meer dan 75.000 bezoekers.

"Unidamu" is een mysterieus fantasyverhaal waarin alle muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, een afkorting van "Universum voor dans en muziek". Het is een wonderlijke plek waar je moet geweest zijn om het te geloven. De kleine Max wil naar Umidami reizen om de muziek opnieuw naar de gewone wereld te brengen.

Meest gelezen