"Ik wil ook zo’n knuffel van Joe Biden"

"Voor wie het moeilijk heeft, Joe Biden is dan de figuur om in je nabijheid te hebben." Opnieuw was de "bromance", de homosociale vriendschap waarbij innige knuffels en spontane aanrakingen afwisselen met andere vormen van positieve lichaamstaal, tussen vicepresident Biden en Barack Obama gisteren tijdens Obama’s speech na de winst van Donald Trump op sociale media reden om stikjaloers te zijn op Obama. Omdat hij altijd zo’n goede vriend aan zijn zijde heeft staan.

Obama hield gisteren een korte speech, waarin hij onder meer Hillary Clinton probeerde te troosten. Geflankeerd door Biden zei hij dat ook hij verkiezingen verloren had. "Maar Joe niet", grapte hij. Maar Biden corrigeerde hem en gaf hem daarbij een welgemeende knuffel, nog eens extra knijpend in Obama’s schouder.

"Dit liefdevolle moment was de perfecte illustratie van de werkrelatie tussen Biden en Obama doorheen de jaren, altijd proberend om positief te blijven", concludeerde nieuwswebsite Bustle. Voor Mashable was dat moment dan weer "really cute". Iets wat ook op sociale media opgemerkt werd:

Meest gelezen