"Tijdloze elegantie, zoals een prinses"

Ze doet het weer. Dat was zowat de belangrijkste conclusie die lifestyle- en nieuwswebsites maakten bij het beoordelen van de rode loper tijdens de uitreiking van de MTV European Music Awards, afgelopen zondag in Rotterdam. En die "ze" was dan actrice Nina Dobrev, die opnieuw alle ogen in haar richting kreeg. Of, zoals Daily Mail het verwoordde: "Wat kleren betreft zet Dobrev op welk glamoureus evenement ook nooit een stap verkeerd."

Dobrev, bekend van de tv-serie "The vampire diaries" en momenteel filmend naast Vin Diesel in diens nieuwe film "xXx: Return of Xander Cage", droeg een paarskleurige jurk van de Libanese modeontwerpster Elie Saab. En de superlatieven vlogen de 27-jarige actrice, die in Rotterdam was om een prijs te overhandigen, weer om de oren. Een selectie.

"Nooit zag ze er zo grandioos uit als op deze rode loper. In die ongelooflijk mooie jurk van Elie Saab straalde ze gewoon. Haar jurk overdonderde ons. En dat met een taille waarop iedere fashionista jaoers is. Une vraie merveille!" (Franse modewebsite Melty Fashion)

"Ze loopt hier op de rode loper zoals een prinses dat doet. Zo relaxed en zonder zorgen maakte ze tijd voor haar fans. Ze was uitzonderlijk glamoureus." (Zoekwebsite Ooyuz)

"Dobrev zag er onberispelijk uit. Wat stijl betreft is er op haar niets aan te merken. Ook al mag de stijl dit keer ietwat klassiek lijken voor haar jonge leeftijd, dat doet niets af van het feilloze resultaat." (Optima Italia)

"Tijdloze elegantie straalde ze uit. De kleur was gedurfd en een waardige keuze voor een avondjurk. Het zou verkeerd zijn deze kleur enkel op te sparen voor de zomer. Ronduit "purple reign"." (Daily Mail)

"De actrice flitste in een creatie van Elie Saab, afgewerkt met en handtas van Jimmy Choo en schoenen van Soedebar. Glamour en elegantie op dezelfde plek samengebracht." (Blur Style)

"Simpelweg knap, hoe ze op de rode loper paradeert. Of kortweg, "wonderful" Nina Dobrev." (Italiaanse lifestylewebsite Luigi Toto)

"Wat een indruk deze vrouw maakt! In een briljante jurk waardoor je alleen maar naar haar kan snakken. Iemand bij wie geen enkel foutje te bespeuren valt. Ongetwijfeld was ze een van de 3 mooiste vrouwen op dit evenement." (Franse modewebsite Get the look)

"Zacht-paars zag er nooit zo goed uit als op het lichaam van Nina Dobrev." (MTV)

Meest gelezen