KBC biedt 200 werknemers eindeloopbaanmaatregel aan

KBC biedt een groep van 200 werknemers een eindeloopbaanmaatregel aan. De maatregel is een reactie op het snel veranderende banklandschap, luidt het.
BELGA/WARNAND

Het gaat om een selectief individueel aanbod door KBC. Het is dus niet zo dat medewerkers zelf kunnen vragen om in het aanbod te stappen.

Het gaat om werknemers die over minstens veertig jaar anciënniteit beschikken of op 31 december 2015 minstens 56 jaar oud waren én werken in afdelingen waar er vandaag grote veranderingen bezig zijn of op stapel staan. Dat geldt bijvoorbeeld voor het kantorennet.

Doelgroep zijn werknemers van wie de functievereisten van hun job in de toekomst fundamenteel verschillen met wat ze vandaag doen en die voor andere functies binnen de groep niet meer in aanmerking komen.

 

Meest gelezen