Verlengd weekend start met ellende op de weg

De avondspits is erg moeizaam verlopen. Zowel op de Grote Ring rond Brussel als de E17 was het lang aanschuiven door verschillende ongevallen.
© spcollection - www.belgaimage.be
(archieffoto)

Op de Binnenring rond Brussel was het op het hoogtepunt van de drukte twee uur aanschuiven, op de Buitenring was dat zelfs 2 uur en 20 minuten. Oorzaak waren ongevallen aan het Leonardkruispunt en in Jette.

Wie de E17 van Gent naar Antwerpen nam, moest een uur extra reistijd rekenen tussen Zwijnaarde en de Kennedytunnel door een ongeval in Kruibeke.

Op de E40 richting Brussel stond eveneens een file door ongevallen in Zwijnaarde en Wetteren.

Op de E34 was het aanschuiven in beide richtingen tussen Beveren en Knokke, en een extra reistijd van rond de 30 minuten. Op de E429 van Doornik naar Anderlecht en van Doornik naar Halle was er een vertraging van een 20-tal minuten. Elders bleven de vertragingen beperkt tot hoogstens een tiental minuten.

Meest gelezen