Weduwe en vrienden aan het woord tijdens afscheid Marc Sleen

De begrafenis van striptekenaar Marc Sleen vindt nu zaterdag plaats om 12 uur in de Sint-Clemenskerk in Hoeilaart. Dat is vernomen van Catharina Kochuyt, de echtgenote van Marc Sleen. Het afscheid wordt geleid door E.H. Roger Nuyts. Aan de kerk staat een groot scherm voor de mensen die de plechtigheid niet in de kerk kunnen volgen.

De vrouw van Marc Sleen en zeven persoonlijke vrienden nemen het woord tijdens de begrafenis in Hoeilaart.

Het gaat om Brussels minister van Financiën, Begroting en Externe Betrekkingen Guy Vanhengel, burgemeester Tim Vandenput van Hoeilaart, Sleenkenner Yves Kerremans en advocaat Frank Van Leemput (beiden van de Stichting Marc Sleen), VTM-journalist Patrick Van Gompel, striptekenaar Hector Leemans (FC De Kampioenen) en ondernemer en columnist Noël Slangen en de vrouw van Marc Sleen.

De plechtigheid wordt afgerond met een optreden van Urbanus en tekenaar Dirk Stallaert, meldt Van Gompel. Ze brengen een lied dat ze ooit speciaal voor Marc Sleen hebben gecomponeerd.

 

Meest gelezen