"Man from U.N.C.L.E."-acteur Robert Vaughn overleden

De Amerikaanse acteur Robert Vaughn is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij acteerde in de succesvolle langspeelfilms "The magnificent seven" en "Bullit", maar is vooral bekend van zijn hoofdrol in de actieserie "The man from U.N.C.L.E.". Hij werkte mee aan meer dan 200 film- en tv-producties.
AP2010

De Amerikaanse acteur Robert Vaughn is op 83-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van acute leukemie. Midden de jaren vijftig debuteerde hij op het kleine scherm in de serie "Medic".

In de jaren zestig brak Robert Vaughn definitief door met rollen in films als "The magnificent seven" en "Bullit". Van 1964 tot 1968 vertolkte Vaughn de hoofdrol in de actieserie "The man from U.N.C.L.E.". Later zou hij ook te zien zijn in "The A-team".

De laatste belangrijke rol die Robert Vaughn vertolkte was die van Albert Stroller in de BBC-serie "Hustle". In totaal was de acteur te zien in meer dan 200 producties.

AP2006

Meest gelezen