Arcade Fire tweede grote naam op Best Kept Secret

Best Kept Secret heeft met Arcade Fire een tweede grote naam weten te strikken. Twee weken geleden werd er al aangekondigd dat Radiohead het festival zal afsluiten, en nu kunnen ze met Arcade Fire een tweede klepper aan de affiche toevoegen. De Canadese indierockband zal zaterdag 17 juni het hoofdpodium afsluiten.

"Waren we twee weken geleden al supertrots op de komst van Radiohead naar Best Kept Secret, vandaag doen we er nog een schepje bovenop: Arcade Fire sluit op zaterdag 17 juni ons hoofdpodium af!" Dat staat te lezen op de site van het Nederlandse festival.

Met Arcade Fire heeft het festival opnieuw een publiekslieveling te pakken. Meteen na de bevestiging van hun komst draait de geruchtenmolen voor Rock Werchter op volle toeren. Veel fans hopen dat de band het voorbeeld van Radiohead volgt en ook naar Werchter zal afzakken.

Best Kept Secret vindt volgende zomer plaats van 16 tot en met 18 juni op het terrein van de Beekse Bergen in Nederland. De voorverkoop van de tickets start volgende week zaterdag, op 19 november. Er zijn slechts 25.000 tickets beschikbaar, dus de kaarten zullen gegeerd zijn.

Meest gelezen