"McDreamy" en zijn vrouw gaan door met elkaar

De Amerikaanse acteur Patrick Dempsey en zijn echtgenote Jilian Fink hebben beslist om hun huwelijk nog een kans te geven. Begin vorig jaar diende Fink een echtscheidingsaanvraag in. Die aanvraag is nu vernietigd.
AP2008

Patrick Dempsey en zijn vrouw Jilian Fink waren vijftien jaar getrouwd toen ze begin 2015 uit elkaar gingen. Ze vroegen de pers respect voor hun privacy toen ze hun echtscheiding aankondigden in People Magazine.

Patrick Dempsey is bekend van de ziekenhuisserie "Grey's anatomy", waarin hij "McDreamy" vertolkt. Zijn vrouw wou dat Dempsey minder zou gaan werken en minder zou gaan racen. Uiteindelijk ging het koppel uit elkaar.

Jilian Fink heeft nu de scheidingsaanvraag officeel laten vernietigen. Het koppel heeft intussen ook een nieuw huis gekocht in Malibu en de vrijgezellenflat van Fink is ook verkocht.

Dempsey en Fink zijn intussen zestien jaar getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen, een 14-jarige dochter Talula Fyfe en tweelingzonen Sullivan Patrick en Darby Galen (9).

Meest gelezen