Foo Fighters volgend jaar opnieuw in België, vraag blijft wanneer?

Het lijkt er sterk op dat Foo Fighters volgende zomer opnieuw op een groot podium in ons land, zeer waarschijnlijk dat van Rock Werchter, zal staan. De Amerikaanse band heeft een luchtbeeld van Europa op zijn sociale media-accounts gezet waarop ook België rood ingekleurd is. Roskilde (30 juni) in Denemarken is intussen al bevestigd.

Vorig jaar kondigden Dave Grohl en co nog een pauze van onbepaalde duur aan, maar begin deze maand raakte al bekend dat de band volgende zomer zal optreden in Polen (29 juni), Spanje (6 juli) en Portugal (7 juli).

De kans lijkt hierdoor reëel dat Foo Fighters in de zomer van 2017 headliner op Rock Werchter wordt. De hoofdacts voor donderdag (28 juni) en zondag (2 juli) zijn immers nog niet bekendgemaakt. Vorig jaar moest de band zijn optreden er nog annuleren omdat frontman Dave Grohl zijn been gebroken had.

Naast België zijn op het luchtbeeld ook Nederland en Denemarken ingekleurd. In Denemarken staat Foo Fighters op 30 juni op Roskilde. Het zal het enige concert van de band in Scandinavië zijn volgend jaar.

Meest gelezen