Is het Kendall Jenner menens? Instagrampagina is offline

De 68 miljoen volgers van de Instagrampagina van Kendall Jenner kunnen niet langer genieten van haar foto's op de fotoblogsite. De 21-jarige zus van Kim Kardashian heeft haar pagina offline gehaald. Op andere sociaalnetwerksites is ze wel nog actief.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

De voorbije maanden hebben de zusjes Kardashian al gemeld dat ze overwegen voorzichtiger om te gaan met sociaalnetwerksites. De Amerikaanse socialites hebben miljoenen volgers op Instagram, Facebook en Twitter.

De 68 miljoen volgers van de 21-jarige Kendall Jenner op Instagram komen sinds gisteren op een lege pagina terecht. "Deze pagina is niet beschikbaar", staat er te lezen.

Kendall Jenner gaf in interviews al aan dat ze af en toe een pauze op sociaalnetwerksites wil nemen. Het is voor het eerst dat haar Instagrampagina volledig offline is.

Jenner kreeg eerder dit jaar een stalker over de vloer. De 26-jarige man drong haar woning binnen in Hollywood. Haar zus Kim Kardashian werd afgelopen zomer beroofd in een hotel in Parijs. Door hun hele hebben en houden te tonen op het internet, veroorzaken ze afgunst bij mensen met minder goede bedoelingen. Khloe Kardashian noemde de roof op haar zus een "wake up call".

Meest gelezen