Komt Foo Fighters op 2 juli naar Rock Werchter?

De Amerikaanse rockgroep Foo Fighters heeft op zijn website bevestigd dat de groep op zondag 2 juli Rock Werchter afsluit. Enkele uren later werd de boodschap van de site verwijderd. Daarmee blijft de speculatie over de komst naar België van Foo Fighers verder duren. Rock Werchter heeft het nieuws nog niet bevestigd.
Copyright 2015 Demotix, all rights reserved.

De Belgische fans van Foo Fighters kunnen zich wellicht opmaken voor een concert van de band op Rock Werchter 2017. Foo Fighters kondidge op zijn website aan dat de groep op zondag 2 juli optreden in Werchter. Enkele uren later verdween de boodschap van de site.

Het is geleden van 2012 dat Foo Fighters nog op een Belgisch podium stond. Toen trad Foo Fighters op op Pukkelpop. In 2015 moest Foo Fighters zijn concert op Rock Werchter annuleren, omdat de zanger zijn been had gebroken.

De voorbjie dagen werd er druk gespeculeerd over de mogelijke komst van Foo Fighters naar België. Vanochtend nog kondigde de band aan dat Foo Fighters op 30 juni in Roskilde in Denemarken zal optreden. Nu is er ook bevestiging voor Rock Werchter. Officiële bevestiging voor de komst is er nog niet.

Rock Werchter maakte eerder zelf al bekend dat Radiohead, System Of A Down en Linkin Park volgend jaar op het podium van het zomerfestival zullen staan.

Meest gelezen