Michelle Obama siert voor derde keer de cover van Vogue

De vrouw van president Barack Obama staat voor het laatst als first lady op de voorpagina van het Amerikaanse modeblad Vogue. Het is de derde keer in de carrière van Michelle Obama dat ze op de cover van Vogue staat.

Het Amerikaanse modeblad Vogue heeft Michelle Obama voor de derde keer op de cover van het blad gepubliceerd in de nieuwe decembereditie. Het is de derde keer dat de vrouw van president Barack Obama op de voorpagina staat.

De Amerikaanse topfotografe Annie Leibovitz heeft de fotoshoot met Michelle Obama uitgevoerd. De presidentsvrouw draagt een witte jurk van Carolina Herrera op de coverfoto.

Vogue eert de afscheidnemende first lady in het blad als een van de meest geliefde presidentsvrouwen van Amerika. Haar elegantie, gevoel voor humor en inzet voor de ontwikkeling van jonge vrouwen wordt gelauwerd in het blad.

Op 20 januari vindt de machtsoverdracht tussen de Democratische president Barack Obama en zijn pasverkozen Republikeinse opvolger Donald Trump.

Meest gelezen