"Zelfs in the middle of nowhere vind je wel een pizza"

Je 2 passies perfect combineren. Daar slaagt Phil Duncan uit Liverpool gemakkelijk in. Hij is immers niet alleen een fervent wereldreiziger, maar ook verliefd op pizza’s. Die zijn blijkbaar overal te vinden, in welke uithoek van de wereld ook. Beide passies deelt de jonge Brit graag op zijn Instagramaccount, die door collega-reizigers erg gewaardeerd wordt.

Duncan op nieuwswebsite Mashable: "Ik heb altijd van pizza gehouden. Zolang als ik me kan herinneren eet ik bijvoorbeeld pizza op kerstdag. Vorig jaar was ik met Kerstmis in Rio en vond daar een pizzeria die open was, waardoor ik mijn traditie kon voortzetten. Ik ben altijd een moeilijke eter geweest, dus bleek pizza de beste en gezondste voeding om voor te gaan."

"Op Instagram merkte ik dat vrienden liever foto’s met een pizza zagen dan algemene reisfoto’s. Dus besloot ik om vooral foto’s waarop te zien was hoe ik een pizza at, te publiceren in alle landen die ik bezocht."

"Waar je ook komt, pizza blijkt een makkelijke en goedkope maaltijd te zijn. Zelfs toen ik afzakte naar meer afgelegen landen kon ik er pizza vinden. Ook al was ik 'in the middle of nowhere', toch slaagde ik er altijd in een pizza te vinden. Dan bedoel ik: a really good pizza. En ieder land weet er zo zijn eigen twist aan te geven."

"Intussen heb ik pizza’s geproefd in een 30-tal landen, op 5 verschillende werelddelen. En de beste pizza is toch wel in New York te vinden. Mijn nummer twee vond ik in een kleine tent op de Perhentian eilanden, nabij Maleisië."

"Wil er iemand informatie over een plaats die ik bezocht heb, dan mag men me altijd contacteren. Zeker wanneer het gaat over pizza-aanbevelingen."

Meest gelezen