Gordon Reynolds kibbelt met "tweelingbroer" Ryan

Hij schitterde onlangs in de bioscoopfilm "Deadpool", wellicht een van de grootste kassuccessen van 2016. Dat hoofdrolspeler Ryan Reynolds ging lopen met de titel "Man of the year", naast onder meer Usain Bolt, van het bekende Amerikaanse mannenblad GQ was dan ook niet echt een verrassing. Maar Ryan blijkt een "tweelingbroer" te hebben, Gordon, en die is minder enthousiast. Dat blijkt uit een begeleidend filmpje bij de verkiezing, dat op YouTube op één dag tijd bijna 2 miljoen kijkers aan het lachen kreeg.

"Tweelingbroer" Gordon neemt dan ook geen blad voor de mond. Wanneer Ryan opmerkt dat er 2 baarden in de kamer zijn, antwoordt Gordon dat hij die van zijn echtgenote Blake Lively vergeten mee te rekenen is. Nochtans blijkt Gordon wel een boontje voor Ryans echtgenote te hebben. Uitleg over Ryans succesfilm "Deadpool" vindt Gordon dan weer "zo slaapverwekkend dat hij niet merkt of hij in zijn broek aan het plassen is".

Gordon is ook niet echt overtuigd van Ryans nieuwe titel. Er blijkt in de kamer immers een betere kandidaat ("Hey Jake!") en dus vraagt Gordon aan Ryan: "Wat doe JIJ hier eigenlijk?" Dat Ryan aandacht heeft voor zijn kinderen, vindt Gordon vreemd. Ryan vindt het dan ook maar best om op te stappen.

In ieder geval toont het filmpje, aldus diverse nieuwsmedia, dat Ryan Reynolds als geen ander met zichzelf kan lachen. Nochtans zag nieuwswebsite Mashable niet echt de grap van dit filmpje in en noemde het "seksistisch en vrouwonvriendelijk". Oordeelt uzelf:

Meest gelezen