Mark Eyskens gaat Yves Leterme achterna op Twitter

Mark Eyskens is op zoek naar het e-mailadres van ene Kathy. Dat schrijft de minister van Staat tenminste op Twitter. Waarschijnlijk gaat het om een privébericht dat hij per ongeluk openbaar heeft gepubliceerd, net zoals oud-premier Yves Leterme in het verleden herhaaldelijk heeft gedaan.

"Is Henry with you now?", "Want to learn to know you. You to?" of "Werkte je bij Adecco? Als ik te veel vraag, zeg maar. Wil je niet stalken.": sinds Yves Leterme deze privéboodschappen per ongeluk op zijn Twitterprofiel heeft geplaatst, zijn ze niet meer uit het collectieve geheugen weg te denken.

Ook Eyskens heeft nu een persoonlijke boodschap openbaar op Twitter geplaatst. In tegenstelling tot Leterme is het in zijn geval wel duidelijk tot wie hij zich richt: ene Kathy. "Beste Kathy, ik vind je mailadres niet", is om 21.42 uur op zijn profiel verschenen. "Heb jij het mijne? Ik kijk uit naar je tekst."

Twitter maakt zich, vanzelfsprekend, bijzonder vrolijk over deze uitschuiver van de minister van Staat.

Meest gelezen