Vijf werkt aan nieuw seizoen "Temptation island"

De zender Vijf werkt aan een tweede seizoen van de realityshow "Temptation island". Het eerste seizoen van het programma op Vijf was begin dit jaar goed voor recordcijfers voor de zenders.

"In het voorjaar van 2017 komt er een nieuw seizoen van "Temptation island". Er wordt op dit ogenblik volop aan het programma gewerkt", zegt Kristof Demasure van Vijf. "Temptation island" was begin deze eeuw te zien op VT4. SBS Belgium besliste vorig jaar om een nieuw seizoen op Vijf uit te zenden.

Het eerste seizoen van de realityshow op Vijf was een schot in de roos. Het programma lokte meer dan 300.000 kijkers op de zender, een record. Annelien Coorevits zal net als vorig seizoen de presentatie voor haar rekening nemen.

Meer informatie over de kandidaten voor de Vlaams-Nederlandse productie is nog niet bekend. "De productie is volop aan de gang", besluit Demasure.

Meest gelezen