"De premier" lokt al kwart miljoen bezoekers naar bioscoop

"De premier" heeft al 250.000 mensen naar de bioscoop gelokt. De nieuwe film van Erik Van Looy met onder anderen Koen De Bouw, Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch en Dirk Roofthooft is al drie weken de meest bekeken film in Vlaanderen.

De nieuwe film van Erik Van Looy heeft sinds de release drie weken geleden al 250.000 mensen naar de bioscoop gelokt. Van Looy is tevreden over de cijfers van "De premier".

"De premier" vertelt het verhaal van de Belgische eerste minister die wordt ontvoerd. Zijn vrouw en kinderen zullen enkel vrijgelaten worden als hij en dag later de president van de Verenigde Staten vermoordt.

Erik Van Looy heeft acht jaar gewerkt aan de actiefilm. "Ik hou van films die de verbeelding prikkelen en ook een beetje wegtrekken uit de realiteit. Het moet wel realistisch zijn, maar je wil toch iets zien dat je niet in het dagelijkse leven ziet", zei Van Looy eerder over zijn nieuwe film.

Meest gelezen