Elektriciteits- of aardgasaansluiting aanvragen kan voortaan in 20 minuten

Netbeheerder Infrax maakt het vanaf nu mogelijk om digitaal aansluitingen voor elektriciteit, aardgas, kabel of riolering aan te vragen. Ze kunnen ook zelf bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd.
HOUIN / BSIP

Infrax heeft vandaag zijn nieuwe digitale loket "Mijn Infrax" gelanceerd. Gezinnen en bedrijven kunnen de aansluitingen voor elektriciteit, aardgas, kabel of riolering aanvragen via een digitaal loket.

In het verleden moest je soms weken wachten voor de werken uitgevoerd werden. Nu kan je de werkzaamheden zelf inplannen. Binnen de 20 minuten zou je als klant voortaan automatisch een op maat gemaakte prijsofferte krijgen.

Mensen die niet zo goed overweg kunnen met een computer, kunnen nog steeds telefonisch of in één van de klantenkantoren terecht.

Infrax is in 122 Vlaamse gemeenten actief. Ongeveer 22% van de Vlaamse gezinnen is aangesloten bij Infrax.

Meest gelezen