Gratis reclame voor "Anti-social" dankzij prins Harry's vriendin Meghan Markle

De filmmaatschappij achter "Anti-social" heeft nieuwe foto's vrijgegeven van Meghan Markle als haar personage Kirsten. Nochtans werd de film gedraaid in 2014, en had die een beperkte release op de filmmarkt in 2015. Regisseur Reg Traviss wil voor de dvd-versie dieper ingaan op bepaalde verhaallijnen. De Britse pers ziet dat anders: gratis reclame nu Markle de vriendin is van prins Harry.
Een scène uit de film met Meghan Markle.

Sinds de relatie officieel werd gemaakt door Kensington Palace zit de Britse pers op vinkenslag als het over de Canadese actrice Meghan Markle (35) gaat. Deze keer is hun vergrootglas gevallen op "Anti-social". De prent gaat over juwelendiefstallen. Markle speelt de rol van fashionista Kirsten die verliefd wordt op graffitikunstenaar Dee. Zijn broer is echter een gangster. De opnames gebeurden in Londen.

Regisseur en scenarist Traviss, de voormalige partner van zangeres Amy Winehouse, heeft nu een nieuwe versie van "Anti-social" gemaakt. "Om dieper in te gaan op bepaalde verhaallijnen", stelt hij. "Zoals de criminele onderwereld." Traviss wil een internationaal publiek aanspreken. In december volgt de herwerkte versie op dvd, speciaal voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Opvallend is natuurlijk de timing van de dvd-release. "More of Meghan", luidt het alvast in The Telegraph. "What will Harry say", vraagt de Daily Mail zich af. Ook The Independent en de International Business Times wijden er een artikel aan.

De trailer van "Anti-social":

Meest gelezen