Voedingsproducent Dekeyzer-Ossaer kmo-laureaat Unizo

De West-Vlaamse voedingsproducent Dekeyzer-Ossaer uit Koekelaere is uitgeroepen tot kmo-laureaat van het jaar. Dat is bekendgemaakt door de zelfstandigenorganisatie Unizo, die de verkiezing van de meest vernieuwende kleine en of middelgrote onderneming heeft georganiseerd. Volgens Unizo onderscheidt het bedrijf zich op het gebied van duurzame productie en innovatie van het aanbod.
Dekeyzer-Ossaer bij de prijsuitreiking in West-Vlaanderen.

Dekeyzer-Ossaer, geleid door oprichter Johan Dekeyzer, groeide in één generatie uit van een eenmanszaak tot een middelgrote onderneming. Unizo roemt de onderneming als voorbeeld van een innovatief bedrijf in een traditionele sector, ook als het gaat om personeelsbeleid. Het bedrijf is gespecialiseerd in verse voeding en bereide maaltijden voor de horeca en grootkeukens van bijvoorbeeld ziekenhuizen.

De winnaar is door een publieksjury en een jury van Unizo en onafhankelijke experts gekozen uit vijf finalisten uit alle Vlaamse provincies. Deze provinciale finalisten zijn ook weer gekozen door een publieksjury. De bekendmaking van de winnaar, vanavond in Vorst, was ook meteen de start van de Dag van de Ondernemer van Unizo, die morgen wordt gehouden.

Meest gelezen