Wie komt er deze keer langs in "Het huis" bij Eric Goens?

"Het huis" van tv-makers Eric Goens krijgt een tweede seizoen op Eén. De gasten in zijn huis zijn deze keer Sven Nys, Natalia, Erik Van Looy, Stan Van Samang, Marleen Merckx, Philippe Geubels, Rudi Vranckx, Pascale Naessens en Tom Waes.
© VRT Polle Van Rooy
Ex-veldrijder Sven Nys blikt terug op het voorbije jaar in "Het huis".

In "Het huis" mag een bekende Vlaming 24 uur lang verblijven bij Eric Goens (foto onder) op een afgelegen locatie aan de rand van een bos. Bedoeling is een uniek portret vast te leggen van de BV in kwestie.

Het eerste seizoen van "Het huis" trok gemiddeld 1,1 miljoen kijkers per aflevering (live + uitgesteld). De aflevering met ex-K3 Karen Damen was met 1.338.690 kijkers de populairste. De sterkst gewaardeerde aflevering was die rond atlete Marieke Vervoort, met een waarderingscijfer van 8,95/10.

In het tweede seizoen zijn deze keer Sven Nys, Natalia, Erik Van Looy, Stan Van Samang, Marleen Merckx, Philippe Geubels, Rudi Vranckx, Pascale Naessens en Tom Waes te gast.

© VRT Polle Van Rooy

Meest gelezen