"Mijn baby heeft duidelijk een goede engelbewaarder"

Het is zo’n moment waar vele ouders schrik van hebben: een moment van onachtzaamheid dat faliekant afloopt. Het had kunnen gebeuren bij moeder Tila Levi uit Florida, VS, nadat ze haar baby Eitan, 11 maanden oud, een nieuwe pamper aangedaan had. Gelukkig reageerde de 9-jarige zoon Joseph vliegensvlug toen Eitan van de luiertafel dreigde te vallen.

Moeder Tila op ABC News: "Het voorval deed zich in september voor, maar ik was te beschaamd om het op Facebook te publiceren. Mijn echtgenoot stuurde het wel door naar familie en vrienden om het Joodse Nieuwjaar te vieren, onder de noemer: "We zijn het jaar met een mirakel begonnen.""

"Beide kinderen waren oké. Joseph was wel wat overstuur en erg verbaasd dat hij erin gelukt was om Eitan op te vangen. Omdat hij er nauwelijks in slaagt om hem nu al op te tillen."

"Na de presidentsverkiezingen heb ik toch besloten om het filmpje op Facebook te delen. Omdat er zo’n negatieve sfeer was van mensen die zo boos en zo gemeen tegen elkaar waren. Ik wilde door het filmpje die gemoedstoestand veranderen met de boodschap dat men dankbaar moet zijn met iedere minuut die men met zijn kinderen kan doorbrengen. Want voor je het weet, kan het helemaal anders zijn."

"We maken iedere dag wonderen mee. Mijn kind had die dag een beschermengel aan zijn zijde. Dankjewel dat dit zo goed afgelopen is."

Meest gelezen