Oma duikelt mee het kinderbedje in

Wie niet groot is, moet slim zijn. En dus gebruikt Valerie Sharp, een 61-jarige oma uit Huntsville, Alabama, een trapje om haar 11 maanden oude kleinkind Lola in haar kinderbedje te leggen. Maar of het daarom makkelijker gaat, is niet geheel duidelijk. Tot jolijt van het internet dook oma "Vivi" immers mee het bed in. Het filmpje werd op Facebook inmiddels 49 miljoen keer bekeken en meer dan 420.000 keer gedeeld.

Valerie Sharp op nieuwswebsite Today: "Ik begrijp nog altijd niet hoe het is kunnen gebeuren, want ik heb haar al 100 keer in dat bedje gelegd. Maar ik denk dat ze me even te zwaar werd."

"Het gebeurde ook allemaal zo snel. Ik was vooral opgelucht dat, door de manier dat ik haar vast had, ik niet met mijn lichaam op haar gevallen ben. Het enige wat gebeurde was dat de matras begon te schommelen. Daardoor werd ze opnieuw wakker en begon ze te huilen. Maar voor het overige was ze helemaal oké."

"Ik heb veel mensen doen lachen met het filmpje. Daar ben ik blij om. Ook al vond ik het aanvankelijk wel jammer dat het gebeurd was. Maar mensen moeten tegenwoordig ook eens goed kunnen lachen."

Meest gelezen