Ricky Martin gaat trouwen met zijn Syrische vriend

De Puerto Ricaanse zanger Ricky Martin heeft aangekondigd dat hij verloofd is met de Syrische kunstenaar Jwan Yosef. De zanger van "Livin' la vida loca" vormt al een jaar een koppel met Yosef, die hij leerde kennen op een tentoonstelling van de kunstenaar.

Ricky Martin heeft in de talkshow van Ellen DeGeneres aangekondigd dat hij in het huwelijksbootje gaat stappen met zijn Syrische vriend Jwan Yosef.

Martin legde uit hoe hij de kunstenaar leerde kennen. "Ik had zijn werk gezien en dat heeft mij helemaal overdonderd. Ik was er helemaal weg van. Daarna hebben we elkaar ontmoet en sindsdien vormen we een koppel", aldus de 44-jarige Porto Ricaan.

De toekomstige echtgenoot van Ricky Martin is in 1984 geboren in Syrië, maar woonde het grootste deel van zijn leven in Zweden en Groot-Brittannië. Hij is vorig jaar verhuisd naar Los Angeles.

 

Meest gelezen