"Melania Trump en zoon Barron zullen niet in het Witte Huis wonen"

First lady Melania Trump en haar zoon Barron zouden na de inauguratie van Donald Trump in januari niet mee verhuizen naar het Witte Huis in Washington. Volgens de Amerikaanse krant New York Post blijven moeder en zoon in hun penthouse in New York wonen, al zal Melania wel regelmatig naar Washington D.C. reizen.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.
Het gezin Trump op de verkiezingsavond

Het gezin Trump woont momenteel in een riante penthouse in Midtown, New York. Barron Trump (10) gaat naar een privéschool in de wijk Upper West Side. Volgens een bron uit de entourage van Trump zou Melania erop staan dat zijn zoon op zijn vertrouwde school kan blijven les volgen. Ze zou er daarom voor kiezen om tijdens het presidentschap van haar man toch met hun zoon in New York te blijven wonen, met striktere veiligheidsmaatregelen in hun buurt tot gevolg.

"Melania en Barron hadden al een hechte band, en die is er tijdens de afgelopen verkiezingscampagne alleen maar sterker op geworden. De voorbije maanden zijn niet gemakkelijk geweest voor Barron. Daarom wil Melania zijn jonge leven niet verder op zijn kop zetten", zo klinkt het in de New York Post.

Als first lady zou Melania Trump er dus niet voor kiezen om zelf in de schijnwerpers te staan. Ze zou zich eerder willen focussen op de opvoeding van hun zoon. "Al zal Melania haar man uiteraard steunen, en alles doen wat van een first lady verwacht wordt", aldus een andere bron uit Trumps entourage.

Meest gelezen