MNM gaat op zoek naar nieuwe "Steracteur sterartiest"

MNM lanceert een nieuwe editie van "Steracteur sterartiest". Tien jaar na de eerste editie van het gelijknamige programma op Eén zijn het deze keer acteurs Leen Dendievel, Ruth Beeckmans en Rik Verheye die het op de VRT-radiozender zingend tegen elkaar op nemen.
Rik Verheye, Leen Dendievel en Ruth Beeckmans (archieffoto).

Kan Leen Dendievel ("Thuis") even goed zingen als Adele? Zaait Ruth Beeckmans ("Safety first") evenveel vrede als John Lennon? Kan Rik Verheye ("Callboys") Florence and the Machine evenaren? Deze vragen krijgen vanaf morgenochtend een antwoord op MNM.

De VRT-jongerenzender lanceert dan een nieuwe editie van "Steracteur sterartiest", tien jaar nadat acteur Stan Van Samang de eerste editie van het gelijknamige programma op Eén heeft gewonnen.

Van morgen tot en met donderdag gaan de drie acteurs elke ochtend tussen 6 uur en 9 uur op de radio zingen. Vrijdag vindt de finale plaats, eveneens tussen 6 uur en 9 uur.

Van Samang deelt de helft van de punten uit. De luisteraar mag de andere helft toewijzen en kan zo kaarten winnen voor de concerten die Van Samang komend weekend in het Sportpaleis in Antwerpen geeft.