Zo danst u dus met uw pony in de slaapkamer

Sommigen noemen het een laat Halloween-geschenk. Jake Nodar publiceerde rond Halloween immers een filmpje op zijn Instagramaccount, dat pas nu door video- en nieuwswebsites opgemerkt werd. Maar dat daarom niet minder grappig is. Nodar omschrijft zichzelf als een paardentrainer en dat blijkt hem goed te lukken tijdens een danssessie met zijn pony Tyrion op de muziek van de Australische popzangeres Sia.

Verkleed als Sia en Maddie Ziegler, de jonge danseres die bekend werd dankzij het nummer "Chandelier", danst Nodar op de tonen van "Cheap thrills", een hit van Sia van begin dit jaar. Hij doet dat met zoveel overgave dat ook pony Tyrion, die duidelijk een huisdier blijkt te zijn, zich aan een aantal danspassen waagt. Nodar op celebritywebsite TMZ: "Tyrion mag je best een aandachtshoer noemen."

Met succes, want zo besloot sportwebsite Horse Nation: "Nodar & his pony are burning down the internet." Lifestylewebsite Hello Giggles sprak dan weer van "the most perfect thing ever": "Zo weten ook wij weer hoe het voelt om plezier te maken. Het filmpje mag misschien niet onmiddellijk opgepikt geweest zijn. Maar dat we er nu nog van kunnen genieten, dat kunnen we alleen maar goed maken door er voortdurend opnieuw naar te willen kijken."

Oordeelt u zelf: