Antwerpen maakt zich op voor de komst van Rick Astley

De Britse zanger Rick Astley geeft op donderdag 4 mei een concert in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Astley brak eind de jaren 80 door met de hitsingle "Never gonna give you up".

De Britse zanger Rick Astley reist volgend jaar op 4 mei naar Antwerpen voor een concert in de Stadsschouwburg. Na een pauze van meer dan tien jaar trad Astley de voorbije zomer opnieuw op het voorplan met het album "50".

De artiest verkocht de voorbije decennia meer dan 40 miljoen albums en brak eind de jaren 80 door met de wereldhit "Never gonna give you up". Na het succes van zijn debuutalbum "Whenever you need somebody" had hij in 1991 nog een hit met "Cry for help". Daarna verdween hij onder de radar.

Acht jaar geleden werd Rick Astely door MTV Europe nog uitgeroepen tot "best act ever" op het gala van de MTV Europe Music Awards. Afgelopen zomer maakte hij een succesvolle comeback met zijn achtste studioalbum "50". Het album schopte het tot nummer één in Groot-Brittannië.

Meest gelezen