Gigi Hadid: "Melania Trump begrijpt de showbizz wel"

Het Amerikaanse fotomodel en tv-presentatrice Gigi Hadid heeft haar excuses aangeboden aan de toekomstige first lady Melania Trump. Hadid had Melania Trump behoorlijk door de mangel gehaald met haar imitatie van de vrouw van Donald Trump op het gala van de American Music Awards.
Invision

De presentatrice van de American Music Awards heeft op twitter een brief gepubliceerd waarin ze zich verontschuldigt aan iedereen die zich beledigd zou voelen door haar imitatie van Melania Trump.

"Ik heb hier de hele week aan gewerkt, Jay. Dit ben ik als Melania Trump. Ik moet wel het juiste gezicht opzetten." Terwijl Hadid een geposeerd pruilmondje trok, draaide ze zich naar de camera en zei dan met een zwaar Oost-Europees accent: "Ik hou van mijn man, president Barack Obama en onze kinderen, Sacha en Malia."

Niet iedereen kon de act van Gigi Hadid smaken. Verschillende kijkers vonden het racistisch en beledigend. "Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan iedereen die zich beledigd voelt en wens niets dan goeds voor ons land", schrijft Hadid.

Ze is er ook van overtuigd dat Melania Trump de humor inziet van haar optreden. "Melania Trump weet hoe de showbizz werkt en zal er het grappige wel van inzien", aldus Hadid.