Twintig aanhoudingen na grootschalige drugsactie in West-Vlaanderen

Na een grootschalige drugsactie in Zuid-West-Vlaanderen gisteren heeft de onderzoeksrechter twintig personen aangehouden. Dat meldt het parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk. Tientallen verdachten werden opgepakt. Er werd een dertigtal huiszoekingen uitgevoerd in de regio.

De huiszoekingen kaderden in een gerechtelijk onderzoek naar de handel in verdovende middelen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Tijdens de huiszoekingen werden aanzienlijke hoeveelheden drugs, grote sommen cash geld, verboden wapens en voertuigen in beslag genomen.

"Verder onderzoek zal dit uitgebreid lokaal drugsnetwerk in kaart brengen en uitwijzen wat het precieze aandeel is van de verdachten", aldus het parket, dat in het belang van het onderzoek geen verdere details kwijt wil.